Кабельний завод «ЄВРОПАН» здійснює постійне серійне виробництво вогнестійких кабелів на основі ізоляції з керамоутворюючої силіконової гуми та оболонки з безгалогенної композиції для об’єктів житлового, адміністративного та промислового будівництва. Завод випускає кілька різних серій вогнестійких кабелів для різноманітного устаткування та умов експлуатації: силові кабелі для електричних мереж з номінальною змінною напругою до 0,6/1 кВ, кабелі зв’язку та сигналізації для передачі електричних сигналів малої потужності в системах сигналізації, зв’язку та телекомунікацій при змінній напрузі до 300 В тощо.

Серійне виробництво вогнестійких кабелів торгівельної марки «EUROPAN CABLE»

Вогнестійкі кабелі використовуються на об’єктах з підвищеними вимогами до пожежної безпеки, у системах евакуації людей під час пожежі, протипожежного захисту, аварійного живлення, пожежної сигналізації та автоматизованого пожежогасіння, а також інших системах, які повинні зберігати працездатність в умовах пожежі.

Такі кабелі також характеризуються низькою токсичністю продуктів горіння та прокладаються у громадських будівлях, дитячих та освітніх установах, лікарнях, будинках для людей похилого віку та інвалідів, а також промислових та житлових об’єктах, де може перебувати велика кількість людей.

Фахівці Кабельного заводу «ЄВРОПАН» усвідомлюють, що вогнестійкий кабель має надважливе значення для забезпечення життя і здоров’я людей, котрі перебувають у приміщеннях, де він змонтований. Саме тому виготовлення зазначеної продукції відбувається виключно на високотехнологічних лініях провідних світових виробників кабельного обладнання, а виробничий процес постійно вдосконалюється.

Усі наші вогнестійкі кабелі успішно пройшли випробування на відповідність технічним вимогам пожежної безпеки та державним нормам, що діють в Україні і мають відповідні сертифікати.

Ознайомитись з асортиментом та характеристиками вогнестійких кабелів торгівельної марки «EUROPAN CABLE» ви можете на сайті Компанії або звернувшись до фахівців відділу продажів.