8 років бездоганної діяльності та відмінної якості! Сотні проектів і тисячі задоволених клієнтів. 8 років руху вперед, досягнень, звершень, прагнення до досконалості та реалізації амбітних планів.

День народження – це прекрасний привід подякувати усім, без кого цей день був би неможливим: нашим працівникам, керівництву, партнерам та клієнтам, усім тим, завдяки кому наш кабельний завод розвивається та досягає нових вершин.

Ми дякуємо кожному співробітнику компанії за щоденну наполегливу працю, самовідданість, старанність, працьовитість, ретельність, уміння приймати рішення та постійне прагнення до досконалості. І бажаємо щоб робота кожного з вас була плідною, цікавою та захоплюючою, а ми у свою чергу, зробимо все аби кожен з вас пишався тим що є членом нашого згуртованого колективу.

Дякуємо керівництву ТОВ «ЄВРОПАН» за ваші мудрі рішення, підтримку та підбадьорливі слова, що є потужним мотиватором та дороговказом для колективу.

Дякуємо нашим клієнтам. Ваша підтримка та довіра були найбільшим стимулом для нашого подальшого зростання та вдосконалення.

Ми цінуємо внесок кожного в успіх компанії та щиро дякуємо за те, що допомагаєте нам ставати кращими.

Нехай кожний день дарує нашому заводу нові плани, ідеї та можливості, а шлях корпоративного успіху продовжується й у наступні роки!

Київському кабельному заводу «ЄВРОПАН» – 8 років!