5 та 6 серпня 2022 року у приміщенні виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» (Київська область, Бучанський район, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1) в рамках проекту сприяння відновленню громад Київщини «Хаб «Велике відновлення» відбулася перша Ярмарка «Велике відновлення». Це спеціальний проект спрямований на сприяння відновленню постраждалих регіонів, учасники якого презентували матеріали, продукцію і технології для відновлення житлового фонду та інфраструктурних об’єктів Київщини. У заході взяли участь провідні виробники будівельних матеріалів, інженерної інфраструктури, інфраструктури життєдіяльності, споживчих товарів, розробники технологій безпеки і кібербезпеки, а також виробники та постачальники товарів, рішень і послуг у сфері енергетики та енергоефективності.

Ярмарка «Велике відновлення» - разом до відбудови рідної країни!

Питання енергетики і досі лишається одним з ключових у відновленні нашого регіону. Адже навіть зараз, через кілька місяців після звільнення Київщини, відновлення пошкоджених об’єктів електричних мереж та енергетичної інфраструктури в цілому продовжується.

Ярмарка «Велике відновлення» - разом до відбудови рідної країни!

Київський кабельний завод «ЄВРОПАН» прагне долучитися до відновлювальних заходів та повернути світло в домівки усіх наших громадян. Саме задля забезпечення належного електропостачання населених пунктів, побутових споживачів та життєдіяльності регіону ми і прийняли участь у Ярмарку «Велике відновлення».

Разом з нашим ексклюзивним дистриб’ютором ТОВ «КАРАТ ЛТД» в рамках заходу ми представили кабельну-провідникову та світлотехнічну продукцію, низьковольтне електрощитове обладнання, промислові системи автоматизації та широкий перелік сучасного електрообладнання.

Ярмарка «Велике відновлення» - разом до відбудови рідної країни!

    На нашому стенді була представлена вся гама продукції, що виготовляється Кабельним заводом «ЄВРОПАН». Особливу цікавість відвідувачів викликали вогнестійкі безгалогенні кабелі (N)НХН FE180/E30, (N)НХН FE180/E90, броньовані вогнестійкі кабелі (N)HXВH FE180/E30, (N)HXВH FE180/E90 та екрановані вогнестійкі кабелі (N)HXСH FE180/E30, (N)HXСH FE180/E90. Традиційно увагою користувалися знані та перевірені часом марки ВВГ та ПВС, а також самоутримні ізольовані проводи СИП-4, СИП-5, СИПн-4, СИП-5нг, AsXS, AsXSn, СИП-3, СИПн-3, ААsXS, ААsXSn.

Ярмарка «Велике відновлення» - разом до відбудови рідної країни!

Також 5 серпня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» було розпочато серію форумів «Платформа розвитку громад: велике відновлення». Понад 500 гостей, гострі дискусії, пошук джерел фінансування, обговорення ідей та проектів.

Ярмарка «Велике відновлення» – це єдиний майданчик матеріалів, технологій та послуг для відновлення регіону. А ще – це майстер-класи, форуми, конференції, презентації та семінари для населення, підрядників і голів громад. Тож з незламною вірою у нашому Перемогу та готовністю працювати і відбудовувати нашу країну, ми щиро запрошуємо усіх зацікавлених осіб до зустрічі на подальших заходах Ярмарку, що відбудуться уже цього місяця!

А також щиро дякуємо організаторам Ярмарку за професійний підхід, можливість живого спілкування, зміцнення партнерських відносин, нові знайомства, яскраві емоції та підтримку енергетичного сектору у складні часи війни.