Київський кабельний завод “ЄВРОПАН” – один із лідерів ринку якісної кабельно-провідникової продукції в Україні. Протягом багатьох років ми виробляємо якісну продукцію та завоювали довіру наших споживачів. 

На сьогодні, наша компанія позиціонує себе як виробника якісної продукції, не тільки на вітчизняному ринку, а й на ринку ЄС. В рамках програми євроінтеграції та орієнтації виробництва на європейський ринок збуту, хочемо наголосити, що вже маємо СЕ сертифікати відповідності європейським стандартам і нормам. Продукцію Київського кабельного заводу сертифіковано для найбільш затребуваних галузей економіки Європейського союзу, таких як будівництво, альтернативна енергетика, електропостачання та ін.
СЕ сертифікація – це одне із найважливіших міжнародних маркувань, що свідчить про відповідність продукції європейським стандартам якості та безпеки. Це ще одне підтвердження та визнання для наших споживачів, що вони можуть бути впевненими у надійності та якості нашої продукції.

СЕ сертифікована продукція Київського кабельного заводу “ЄВРОПАН”:
Силові кабелі
YAKY(ABBГ), YnAKY (ABBГнг), YAKyY (ABBГз), YAKXS, NA2XY(AПвBГ), YnAKXS (AПвBГнг), YAKуXS(AПвBГз), YKY(BBГ), YnKY(BBГнг), YKуY(BBГз), YKXS, N2XY, N2X2Y(ПвBГ), YnKXS(ПвBГнг), YKуXS(ПвBГз), XAKXS, NA2X2Y(АПвПГ), XnАKXS(АПвППнг), XАKуXS(АПвПГз), YKYFty, NYBY(ВБбШв), ҮKYFtyn, NYBYn(ВБбШвнг), YnKYFtyn, NHBH (ВБбШвнгд), yKYFt (ВБбШвз), YAKYFfy, NAYBY (АВБбШв), YAKYFtyn, NAYBYn(АВБбШвнг), YAnKYFtyn, NAHBH(АВБбШвнгд), yAKYFtY(АВБбШвз), yAKYFtYn(АВБбШвзнг), NA2XBY(АПвБбШв), N2ХBY(ПвБбШв), NA2XB2Y(АПвБбШп), N2XB2Y(ПвБбШп), NAYB2Y(АВБбШп), YB2Y (ВБбШп), N2XH, N2XCH, NA2XH, NA2XCH, NYM, HO7RN-F, YDY, YDYp, YnKY, NYY, NAYY, NYCY, NYCWY,  NAYCY, NAYCWY
Сертифікати СЕ

Проводи та шнури
H05VV-F (ПВС), H07V-K (ПВ3)
Сертифікати СЕ

Проводи для повітряних ліній
EA2Y, ЕХ (СІП-4, СИП-4), EA2Yn (СІПнг-4, СІПн-4, СИПнг-4, СІПн-4), NFA2X,  AsX (СІП-5, СИП-5),  AsXSn (СІП-5н, СІП-5нг, СИП-5н, СИП-5нг),  АМКА (СІП-1, СИП-1), АХКА (СІП-1н, СІП-1нг, СИП-1н, СИП-1нг), ВАХ (СІП-2, СИП-2), ВАХВ (СІПн-2, СІПнг-2, СИПн-2, СИП-2нг), ААsXЅ (СІП-3, СИП-3), AAsXSn (СІПн-3, СИПн-3, СІПнг-3, СИПнг-3)
Сертифікати СЕ

Кабель для сонячних панелей
SOLAR H1Z2Z2-K
Сертифікати СЕ

Обирайте продукцію TM “EUROPAN CABLE” для вашого проєкту та будьте впевнені у її якості та безпеці!