Кабельний завод «ЄВРОПАН» – український виробник кабельно-провідникової продукції візьме участь у головній міжнародній виставці енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine, що відбудеться 6-9 жовтня 2020 року. Цього року пройде вже 24-та виставка, що по праву є головною подією побідного масштабу не лише у нашій країні, а й у Східній Європі.

elcomUkraine 2020

elcomUkraine 2020

еlcomUkraine збирає на своєму майданчику практично усіх провідних представників галузі, створює умови для діалогу і пошуку рішень поставлених завдань та є платформою для зустрічі з партнерами та клієнтами і місцем комунікації з потенційними замовниками.

Понад 12 тисяч відвідувачів виставки щороку з різноманітних куточків України, більше
300 учасників, серед яких представники не лише вітчизняних, а й іноземних компаній. Можливість вивчати європейський досвід, здобути корисні зв’язки, знати підрядника і замовника, рішення для ділових потреб, кращих виробників та постачальників енергетичної галузі, поспілкуватись з виробниками і постачальниками без посередників – ось горизонти, які відкриває еlcomUkraine.

На виставці будуть представлені тематичні розділи з електротехніки, систем енергозабезпечення та електроживлення, кабельно-провідникової продукції, світлотехніки, послуг та сервісу. Тематика експозиції кабельно-провідникової продукції включає в себе повний комплект продукції для енергетики, електротехніки, телекомунікацій, будівництва, машинобудування і транспорту.

Щороку географія учасників виставки розширюється. І кабельний завод «Європан» активно приймає участь у соціальному житті галузі.

Завод Европан Киев экспо плаза2

У рамках виставки ТОВ «ЄВРОПАН» представить широкий асортимент власної кабельно-провідникової продукції, виготовленої на базі новітнього сучасного обладнання за найвищими європейськими стандартами та комплексні рішення з будівництва і модернізації електричних мереж. Відвідувачі нашого стенду матимуть змогу ознайомитися зі зразками основних продуктів, їх експлуатаційними та якісними перевагами, підібрати оптимальну продукцію нашого кабельного заводу для своїх об’єктів будівництва чи модернізації підприємств, а також обговорити спеціальну цінову політику заводу «ЄВРОПАН» для відвідувачів стенду. Фахівці ТОВ «ЄВРОПАН» нададуть практичні консультації та допоможуть знайти енергоефективні рішення для житлових будинків та підприємств, а також ознайомлять з додатковими послугами компанії.

кабельный завод «Европан» кабельный завод «Европан»

Представники заводу «ЄВРОПАН» візьмуть участь у семінарах та конференціях, презентації інноваційних розробок галузі та обговоренні актуальних технічних питань і галузевих перспектив. Ми сподіваємося, що Ви матимете змогу відвідати наш стенд і будемо раді спілкуванню з усіма відвідувачами виставки, а також представниками промислової галузі, будівельних компаній та усіма, чия професія пов’язана з електроенергетикою, енергозбереженням та інжинірингом.

Також слід відзначити, що одночасно з еlcomUkraine пройдуть пов’язані за тематикою міжнародні виставки електроніки та промислової автоматизації ЕІА та сонячної енергетики SOLAR Ukraine, що є масштабними галузевими подіями у сфері енергетики, електротехніки, промислової автоматизації та світлотехніки. Такий формат дозволить об’єднати професійні спільноти суміжних галузей для обміну досвідом і встановлення продуктивних ділових контактів.

Ми чекаємо на Вас біля нашого демонстраційного стенду та впевнені, що Ви будете приємно здивовані нашою високою якістю, гнучкою ціновою політикою та залишитесь нашими партнерами на довгі роки.

elcom-Ukraine