Шановні друзі та партнери!

Осінь 2021 року насичена виставковими подіями, і ми щиро запрошуємо вас відвідати цікавий захід – Міжнародну спеціалізовану виставку низьковольтної електротехніки та електроніки «ELECTRO INSTALL».

Кабельний завод «ЄВРОПАН» прийме участь у виставці ELECTRO INSTALL 2021

Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL» є майданчиком для знайомства з широким спектром низьковольтної електротехнічної продукції. На виставці буде представлена кабельна продукція, електронні прилади і системи для проектування мереж електропостачання, матеріали для виконання усіх видів електромонтажу та розробки електроапаратури, засобів телекомунікацій, комп’ютерних керуючих систем, промислової і транспортної електроніки.

Кабельний завод «ЄВРОПАН» прийме участь у заході як прямий виробник низьковольтних кабелів для електромереж. Саме цей вид кабельної продукції найчастіше використовується у повсякденному житті для передачі та розподілу електричної енергії.Кабельний завод «ЄВРОПАН» прийме участь у виставці ELECTRO INSTALL 2021

Широкий вибір і доступність цін, висока якість та фахова консультація, індивідуальний підхід та сучасні рішення – саме це ми презентуємо на виставці «ELECTRO INSTALL». Тож будемо раді бачити кожного з вас біля нашого виставкового стенду.

Захід відбудеться 19-21 жовтня 2021 року у Міжнародному виставковому центрі за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна». Це відомий сучасний комплекс для організації міжнародних виставкових заходів, форумів та конгресів і найбільша виставкова споруда України.

До зустрічі на ELECTRO INSTALL 2021.

Кабельний завод «ЄВРОПАН» прийме участь у виставці ELECTRO INSTALL 2021