Кабельний завод «ЄВРОПАН» здійснює серійне виробництво кабелів зв’язку та сигналізації J-YY-PF, J-YYU-PF, J-Y (St) Y-PF, J-Y (St) YU-PF.

J-YY-PF, J-YYU-PF, JY (St) Y-PF, JY (St) YU-PF використовуються для передачі електричних сигналів малої потужності у системах зв’язку і телекомунікацій при змінній напрузі до 300 В. Продукція представлена ​​у різних варіантах виконання – з ізоляцією і оболонкою з ПВХ пластикату, з оболонкою з полівінілхлоридного пластикату зниженої горючості або ж із загальним екраном.

Серійне виробництво кабелів зв’язку та сигналізації J-YY-PF, J-YYU-PF, J-Y (St) Y-PF, J-Y (St) YU-PF

Зазначені кабелі пройшли процедуру сертифікації, яка є офіційною формою підтвердження якості продукції, що випускається та реалізується. У процесі сертифікації були перевірені характеристики, параметри і показники, а також проведені випробування, що дозволили повністю підтвердити відповідність J-YY-PF, J-YYU-PF, J-Y (St) Y-PF, J-Y (St) YU-PF заявленим вимогам. За її результатами ми отримали Сертифікат відповідності, який засвідчує відповідність кабелів вимогам діючих нормативних документів.

Ми випускаємо кабелі J-YY-PF, J-YYU-PF, JY (St) Y-PF, JY (St) YU-PF для систем управління, контролю, зв’язку та телекомунікацій різних типорозмірів, з кількістю жил від 1 до 32, перерізом від 0,6 до 1,38 мм2. Наші вироби виготовлені з сировини, перевіреної за допомогою лабораторних випробувань та з дотриманням усіх вимог безпеки.

Найбільш популярні та ходові позиції J-YY-PF, J-YYU-PF, JY (St) Y-PF, JY (St) YU-PF завжди в наявності на нашому складі та доступні для замовлення.

Серійне виробництво кабелів зв’язку та сигналізації J-YY-PF, J-YYU-PF, J-Y (St) Y-PF, J-Y (St) YU-PF

Кабельний завод «ЄВРОПАН» є прямим виробником та пропонує своїм клієнтам мінімальні ціни, високоякісну сертифіковану продукцію, швидку і зручну доставку по Україні та у країни близького зарубіжжя, а також професійну консультацію наших фахівців.