Київський кабельний завод «ЄВРОПАН» на базі власного виробництва виготовляє електрощитове обладнання відповідно до сучасних стандартів якості, безпеки та енергоефективності.

Виробництво щитового обладнання процес високотехнологічний та складний і вимагає спеціальних умов, особливих навичок та знань, а також досвіду у сфері електротехнічних розробок. Виробнича база ТОВ «ЄВРОПАН» оснащена усім необхідним для виготовлення обладнання, якість якого підтверджена наявністю сертифікатів відповідності та високими показниками надійності і довговічності. Сучасне обладнання, використання надійних комплектуючих, постійний контроль якості в процесі виробництва, відповідність виробів нормам ПУЕ, а також висококваліфікований персонал – ось запорука безвідмовної роботи нашої продукції.

Наші досвідчені інженери здійснюють проектування та виготовлення всіх типових видів електрощитового обладнання будь-якої складності, а також працюють з індивідуальними замовленнями.Виробництво щитового обладнання

Ми дбаємо про функціональність, безпеку, зручність та естетику нашого обладнання. Постійно працюємо над розширенням власної технічної бази, забезпечуємо індивідуальний підхід, доступність цін та прозорі умови співпраці.

Щитове обладнання Кабельного заводу «ЄВРОПАН» – це завжди професійно, швидко, якісно та надійно.