Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася! Професійна організація, цільова аудиторія відвідувачів, можливість зустрітися з партнерами та замовниками, презентація новинок, налагодження контактів з новими групами покупців та підтримка наявних ділових стосунків – ось чим запам’ятались нам ці три виставкові дні.

Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася!Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася!Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася!Кабельний завод «ЄВРОПАН» представив зразки найпопулярніших продуктів, а наші представники мали змогу напряму ознайомити потенційних замовників з асортиментом продукції, новинками та варіантами співробітництва.

Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася!

Одночасно з виставкою ELECTRO INSTALL 2021 було проведено XIX Міжнародний енергетичний бізнес‑форум «5Е». Захід зібрав під своїм дахом провідних лідерів ринку та авторитетних професіоналів галузі. Ми мали змогу послухати цікаві виступи та гарячі обговорення, зануритися в атмосферу надзвичайної концентрації керівників різних підприємств однієї галузі та здобути безцінний досвід живого спілкування з однодумцями.

Виставка ELECTRO INSTALL 2021 відбулася!

А інтерес до нашої продукції та компанії в цілому окреслює для нас нові напрямки розвитку та надихає на побудову нових стратегічних планів.

Дякуємо ELECTRO INSTALL 2021. До нових зустрічей.