Розподільні коробки – це незамінний елемент при проведенні електромонтажних робіт для з’єднання електропроводки та захисту цих з’єднань від зовнішніх факторів (вологи, пилу та бруду). Вони використовуються як усередині приміщень, так і ззовні та служать місцем для створення захищених точок комутації.

Розподільні коробки OBO Bettermann відомі кожному монтажнику та будівельнику. Їх відрізняють різноманітність рішень, висока якість, надійність та помірна ціна. Ряд переваг, пов’язаних з конструкцією коробок, доповнюється спеціальними властивостями матеріалу виготовлення: стійкого до займання термопласту, поліпропілену, а також особливо міцного поліпропілену, армованого скловолокном. Зазначені матеріали не містять галогенів, тому вони підходять для монтажу не лише на промислових та індустріальних об’єктах, а й у житлових приміщеннях.

Розподільні коробки OBO Bettermann – це якість, універсальність, практичність та надійність!

OBO Bettermann випускає монтажні коробки у широкому асортименті: класичні рішення серії A, універсальні розподільні коробки серії T та спеціальні моделі серії X. А великий вибір розмірів та модифікацій у кожній серії дозволяють з легкістю підібрати необхідний варіант.

А серія

Розподільні коробки OBO Bettermann – це якість, універсальність, практичність та надійність!

Розподільні коробки А серії застосовуються всередині житлових поміщень. Вони виготовлені з термопластичного пластику, що не містить галогенів, не виділяють шкідливих речовин, мають клас пілоту вологозахисту IP55, а тому можуть використовуватися у влажних приміщеннях. Завдяки своїм невеликим розмірам відмінно підходять для монтажу під натяжним або підвісним потолком. Оснащені надійними та зручними зовнішніми кріпленнями, а також кришкою з фіксатором, що надежно закриває з’єднання електропроводки, захищає від попадання пилу та вологу та водночас забезпечує швидкий доступ до коробки.

Т серія

Розподільні коробки OBO Bettermann – це якість, універсальність, практичність та надійність!

Т серія – це уособлення міцності та практичності. Універсальні рішення, що можуть використовуватися як у побуті, так і на промислових об’єктах. Завдяки особливій міцності матеріалу, розподільчі коробки Т-серії можуть застосовуватися у найбільш жорстких та агресивних умовах (при високій вологості і низьких температурах). Вони мають особливо стійкі стінки, розраховані на підвищені навантаження і виготовляються з високоякісного поліпропілену, що не містить галогенів (фтору, хлору та брому), а тому можуть застосовуватись для монтажу на об’єктах соціальної сфери. Мають вставні ущільнення з термопластичного еластомера, а деякі моделі додатково армовані скловолокном.

Розподільні коробки OBO Bettermann – це якість, універсальність, практичність та надійність!

Коробки Т-серії стійкі до ультрафіолету і мають клас пило- та вологозахисту IP66 і IP67, а тому можуть витримувати різні погодні умови та використовуватися для зовнішнього монтажу в захищених відкритих приміщеннях. Вони забезпечують достатньо місця для монтажу обладнання та проводки різних форм, можуть бути оснащені прозорими кришками, що гарантують гарний огляд та хорошу видимість функціональних індикаторів на електронних компонентах. А наявність цілого ряду конструктивних переваг: ретельно продуманих точок кріплення, поворотних фіксаторів, спеціальних фіксаторів кришки, різьбових заглушок отворів на задній стінці, отвору для конденсату, спеціальних маркувальних ліній на бокових стінках для точного вирівнювання під час монтажу, отворів, що продавлюються і дозволяють при необхідності провести потрібний кабель, кутового куполу, що відокремлює кріплення розподільної коробки від внутрішнього простору і забезпечує її виняткову стійкість, а також наявність різноманітних типів, форм, розмірів та кольорів – усе це забезпечує найрізноманітніші можливості для монтажу, надійне кріплення та зручне використання.

Х серія

Розподільні коробки OBO Bettermann – це якість, універсальність, практичність та надійність!

Х серія – це максимальний захист призначений для промислового застосування. Розподільні коробки цієї серії спеціально розроблені, щоб витримувати максимальні навантаження, вони виготовляються із міцного пластику на основі полікарбонату та захищають електричні з’єднання від низьких і високих температур та механічних впливів. Х-серія має клас захисту IP67 та захищає не лише від пилу, а й гарантує герметичність при попаданні прямого струменя води. Стійкість до механічного впливу Х-серії – IK09, що означає здатність розподільних коробок витримувати падіння вантажу вагою до 5 кг з висоти 20 см.

Моделі даної серії мають великий внутрішній простір для проводки. Їх легко монтувати внутрішнім, зовнішнім чи кутовим кріпленням, а завдяки безлічі варіантів комплектації існує можливість підібрати розподільну коробку під конкретне завдання.

Замовлення

Розподільні коробки OBO Bettermann – це продуманий дизайн, практичні деталі, швидкий та ефективний монтаж, захист від втрати кришки, широка сфера застосування, універсальні рішення та безліч способів встановлення. Розподільні коробки OBO Bettermann вже наявні на складах ТОВ «ЄВРОПАН». Якщо Ви шукаєте розподільні коробки максимально безпечні для людини та електросистеми – Ваш вибір OBO Bettermann. Для замовлення звертайтесь за телефонами: +38 (044) 501-28-55, +38 (050) 501-28-55.