Кабельний завод «ЄВРОПАН» постійно працює над вдосконаленням технології виробництва кабельно-провідникової продукції та розширенням асортименту задля задоволення найвибагливіших потреб наших клієнтів та партнерів.

У серпні 2021 року ми розпочали серійний випуск:

– силових мідних та алюмінієвих кабелів, виготовлених відповідно до німецького стандарту NYM, NYY, N2XY NAYY, NA2XY;

– безгалогенних силових кабелів з поліпшеними характеристиками пожежостійкості N2XH, N2XCH, NA2XH, NА2XCH;

– кабелів виготовлених згідно з польськими стандартами YDY, YDYp, YnKY;

– контрольних гнучких кабелів Z-FLEX CLASSIC-JB, YSLY-JB, YSLY-OB;

– універсального гнучкого проводу H07V-K та проводу для легких переносних приладів H05VV-F.

Ми завжди дбаємо аби наші вироби відповідали найсуворішим вимогам, що висуваються до електротехнічних та механічних характеристик кабелів і проводів. А гарантію якості нашої продукції засвідчує – Ente certificazione macchine (ECM).

Розширення асортименту продукції. Серійний випуск NYM, NYY, N2XY NAYY, NA2XY, N2XH, N2XCH, NA2XH, NА2XCH, YDY, YDYp, YnKY, Z-FLEX CLASSIC-JB, YSLY-JB, YSLY-OB, H07V-K, H05VV-F

ECM – це знаний італійський орган сертифікації обладнання та його перевірки на відповідність основним міжнародним стандартам і стандартам, встановленим директивами ЄС, з 20-річним досвідом роботи.

ECM має власну випробувальну лабораторію з новим передовим обладнанням та інструментами, акредитовану відповідно до стандарту ISO 17025. А також є акредитованим уповноваженим органом з різноманітних європейських директив та акредитованим органом сертифікації систем управління якістю відповідно до стандарту ISO 9001.

Сертифікати відповідності ECM засвідчують високий ступінь надійності наших виробів з точки зору якості, безпеки та захисту споживачів.