Кабельний завод «ЄВРОПАН» візьме участь у головній міжнародній виставці енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine, що відбудеться 14-16 вересня 2021 року. Місце проведення заходу – «ВЦ КиївЕкспоПлаза», вул. Амстердамська 1, с.Березівка, Київська обл. Житомирська траса М-06.

Кабельний завод «ЄВРОПАН» візьме участь у виставці elcomUkraine 2021

Уже 25 років еlcomUkraine традиційно збирає лідерів галузі та профільних відвідувачів! Цього року на виставці будуть представлені провідні виробники та постачальники електротехніки, міжнародні та вітчизняні компанії, а серед відвідувачів будуть представники Міністерства енергетики України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, Асоціації розподільчих систем електромереж, міжнародних інвестиційних фондів та інші профільні асоціації.

Виставка відзначатиметься насиченою діловою програмою. Тут можна буде розібратися з тенденціями на ринку енергетики, з перших вуст почути про майбутнє України у енергоефективних проектах, подискутувати на цікаві теми і, звісно, знайти надійних партнерів та підрядників.

Ми закликаємо вас продуктивно розпочати свою осінь та запрошуємо відвідати виставкові заходи elcomUkraine. Біля стенду Кабельного заводу «ЄВРОПАН» ви зможете ознайомитися з нашою новою продукцією та отримати консультації досвідчених і висококваліфікованих фахівців.

Кабельний завод «ЄВРОПАН» візьме участь у виставці elcomUkraine 2021

еlcomUkraine – це унікальна можливість поспілкуватися особисто, оглянути зразки продукції, задати питання та отримати кращі рішення у галузі енергетики.

З надією на швидку зустріч, колектив Київського кабельного заводу «ЄВРОПАН»!

elcomUkraine 2020 европан