Кабельний завод «ЄВРОПАН» запустив серійне виробництво проводів H07V-K та H05VV-F, сертифікованих відповідно до основних вимог директив ЄС. Продукція має Сертифікати відповідності ЄС та відповідає Директиві ЄС по низьковольтному обладнанню 2014/35/EU.

H07V-K – це гнучкий одножильний провід універсального застосування. Розрахований на змінну напругу 450/750 В та сконструйований з тонких мідних дротів 5 класу гнучкості з ізоляцією з ПВХ-пластикату, що не поширює горіння. H07V-K відрізняється великою колірною гамою виконання та призначений для стаціонарного монтажу.H07V-K

Провід активно використовують для внутрішньої проводки у місцях, де через обмежений простір або складнощі прокладання необхідна висока гнучкість провідника. Застосовують в електропроводці захищеного типу, при підключенні електро- та освітлювальних приладів, у виробничому обладнанні, сигнальних ланцюгах, електророзподільних пристроях і для прокладання в трубах над і під штукатуркою.

H05VV-F – це гнучкий провід, розрахований на номінальну напругу 300/500 В. Виготовлений із застосуванням особливо гнучких багатодротяних мідних жил з ізоляцією з негорючого ПВХ пластикату.H05VV-F

Провід призначений для приєднання стаціонарного і легкого переносного обладнання з низьким та середнім механічним навантаженням, а також з’єднання побутових приладів та електричних інструментів (пилососів, холодильників, пральних машин, кухонних приладів, настільних ламп, радіоприймачів тощо). H05VV-F не призначений для підключення електричних опалювальних приладів та промислового електроінструменту, використання на виробничих і сільськогосподарських підприємствах та для зовнішнього застосування.

 EUROPAN H07V-K


EUROPAN H07V-K

Проводи H07V-K, H05VV-F пройшли сертифікацію на підтвердження відповідності продукції директивам ЄС, гармонізуючим стандартам Європейського союзу та основним вимогам безпеки для споживачів і навколишнього середовища. За результатами зазначеної процедури H07V-K, H05VV-F отримали Сертифікати відповідності ЄС, що дозволяють здійснювати постачання проводів H07V-K, H05VV-F на територію Європейського союзу.