Ми раді повідомити, що самоутримні ізольовані проводи СИП5нг та AsXSn виробництва ТОВ «ЄВРОПАН» пройшли процедуру акредитації ДТЕК, про що внесено дані на сайт ОСР ДТЕК.

DTЄК

Акредитація обладнання та матеріалів є одним з напрямків діяльності оператора систем розподілу Київської області «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Зазначена перевірка покликана оцінити відповідність продукції, що виготовляється вимогам «Процедури застосування єдиних стандартів по матеріалам та технологіям в електричних мережах».

Проходження акредитації проводами СИП5нг та AsXSn підтверджує можливість їх застосування у електричних мережах і відповідність конструкції, технічних характеристик та експлуатаційних властивостей нашої продукції встановленим критеріям та стандартам. А також дозволяє спростити процедуру оцінки відповідності СИП5нг та AsXSn технічним вимогам під час проведення торгів товарів та матеріалів.

AsXSn

СИП5нг та його європейський аналог AsXSn сконструйовані з ізоляцією зі зшитого поліетилену, що не поширює горіння та є стійким до впливу ультрафіолету. Завдяки цій властивості зазначені проводи використовуються під час будівництва електромагістралей у пожежонебезпечних зонах, наприклад, у лісосмугах та в умовах сухого і жаркого клімату. Їх застосовують для модернізації низьковольтних повітряних лінійних електропередачі, відгалужень від повітряних ліній до вводів у будинки та для прокладання по стінам будівель та споруд. А також вони використовуються для прокладання всередині будівель, для підведення проводу до щитової або лічильника безпосередньо у будинку.

Мережа

Ми високо цінуємо цю оцінку та продовжуємо працювати над виробництвом високоякісної продукції, систематично підвищуючи її якість.