ТОВ “ЄВРОПАН” за результатами оцінювання вимірювальних можливостей  вже вкотре отримав сертифікацію від ДП “УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ”.

Сертифікат підтверджує необхідну й достатню релевантність  випробувальної лабораторії , що працює на базі ТОВ “ЄВРОПАН” з відповідним положенням ДСТУ ISO 10012:2005 Системи керування вимірюванням; Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання. (ISO 10012:2003, IDT).

Даний сертифікат підтверджує наступні пункти:
1. Проведення вимірювань  є безпосередньо функцією випробувальної лабораторії ТОВ “ЄВРОПАН”, що регламентовано Положенням про лабораторію та затверджено генеральним директором Товариства ще у 2020 році.
2. Згідно з затвердженим положенням випробувальна лабораторія на базі ТОВ “ЄВРОПАН” є самостійним структурним підрозділом товариства. Керівництво ТОВ “ЄВРОПАН”  не застосовує дій, що можуть вплинути на поточну діяльність випробувальної лабораторії, об’єктивність та достовірність результатів вимірювань. Начальник випробувальної лабораторії безпосередньо несе відповідальність за невиконання покладених на лабораторію завдань, за необ’єктивність та недостовірність результатів вимірювань.
3. Системи керування вимірюваннями, що діють у випробувальній лабораторії регламентовані Настановою з якості, яка розроблена з урахуванням вимог ДСТУ  ISO 10012:2005 Системи керування вимірюванням. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання, а також ДСТУ ISO/TR 10013:2003 Настанови з розроблення документації системи управління якістю.

Отже, звертаючись до нашої випробувальної лабораторії, ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте точні,  об’єктивні та достовірні результати випробувань.