На початку жовтня відбулася довгоочікувана 24-та міжнародна виставка електротехніки, енергоефективності та промислової автоматизації elcomUkraine, запланована ще на весну 2020 року, проте у зв’язку з карантинними заходами перенесена на осінь. Для нашого заводу це була важлива та знакова подія. Адже кабельний завод «ЄВРОПАН» приймав участь у виставці вперше!

Ми ретельно готувалися до заходу. З понад 2000 найменувань продукції, що виготовляє завод, відібрали зразки товарів, що користуються найбільшим попитом, підготували каталоги та іншу друковану продукцію, замовили оригиніальний та функціональний стенд і розробили вигідні цінові пропозиції для потенційних замовників. І ось, нарешті, виставка відбулася.

Підсумки elcomUkraine 2020

Як завжди, elcomUkraine пройшла на найвищому організаційному рівні, об’єднавши вітчизняних і зарубіжних виробників та дистриб’юторів продукції для енергетики, електротехніки та будівництва. Участь заводу «ЄВРОПАН» була представлена експозицією зі зразками кабельно-провідникової продукції. Наш стенд викликав живий інтерес у багатьох гостей та учасників виставки.

Підсумки elcomUkraine 2020

За 4 дні роботи elcomUkraine його відвідало понад 2000 представників різноманітних компаній, підприємств та організацій. Кожний відвідувач стенду «ЄВРОПАН» мав змогу поспілкуватися з представниками заводу, поставити запитання та отримати консультацію технічних фахівців. А наші представники активно обмінювалися досвідом з гостями та іншими учасниками виставки. Усі відвідувачі нашого експомісця отримали корисні презенти: брендовані щоденники, блокноти, календарі та ручки, а потенційні клієнти – спеціальні цінові пропозиції та індивідуальні знижки.

Підсумки elcomUkraine 2020Представники заводу «ЄВРОПАН», разом з провідними підприємствами галузі, взяли участь у міжнародному електроенергетичному форумі – Electric Power Forum. В рамках заходу пройшло обговорення регуляторної політики в енергетичній галузі, інвестицій у енергетику на тлі глобальних економічних та епідемічних викликів, а також інновацій у енергетичному секторі.

Виставка надала можливість здобути безцінний досвід живого спілкування. Нам було дуже приємно зустрітися з однодумцями, обмінятися досвідом з представниками галузі, обговорити поточні та перспективні проекти.

Висловлюємо щиру вдячність організаторами elcomUkraine за максимум зусиль під час підготовки і проведення заходу.

Підсумки elcomUkraine 2020

Підсумки elcomUkraine 2020

Підсумки elcomUkraine 2020